Heusden.nieuws.nl presenteert ‘ondernemer van de maand oktober’

Foto:

Kent u een ondernemer die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Vanwege de klantvriendelijkheid, de kwaliteit of het bijzondere assortiment? Laat het ons weten, en misschien wordt uw favoriete ondernemer de volgende ‘ondernemer van de maand’! De winnaar van oktober is intussen bekend: kadowinkel P en MY uit Drunen.

Facebookactie
Kadowinkel P en My opende 3½ jaar geleden zijn deuren en intussen hebben al heel wat tevreden klanten een lovende reactie achtergelaten op hun Facebookpagina. Natuurlijk is eigenaresse Petra van Heesbeen zeer vereerd met de titel ‘ondernemer van de maand’. Toen ze wist dat ze genomineerd was, startte ze meteen een leuke LIKE, DEEL & WIN actie op Facebook, om de nominatie te vieren en iedereen te bedanken die op P en MY gestemd had. De twee winnaars kregen een leuke prijs, Petra zelf ontving van Heusden.nieuws.nl een mooie bos bloemen, een poster met de nieuw verworven titel en een banner op de site van Heusden.nieuws.nl.
Pure verwennerij
P en MY draait om pure verwennerij: voor jezelf of voor iemand anders. Het assortiment is meer dan uitgebreid: Petra verkoopt cadeau-artikelen, zoals sieraden, edelstenen, Boeddha’s en engelen (leuk voor Kerstmis!), heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten van Bomb Cosmetics en Panier des Sens en alles op het gebied van geuren, zoals diffusers, geurzakjes en de inmiddels welbekende Little Hotties. Zoek je een leuk cadeautje, dan slaag je zeker bij P en MY! En mocht je er zelf echt niet uitkomen, dan adviseert Petra je graag. Tot slot nog een tip voor Sint: in november heeft Petra een speciale actie en krijgt u korting op alle tekstborden!
P en MY, Grotestraat 192, 5151 BP Drunen. Telefoon: 06-48181891.
Tekst: Lara Grings-Dumoulin

De bloemen zijn geschonken door Bloemsierkunst Nicothé te Drunen waarvoor dank!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen