Dromen. Doen. Heusden.-dag 2015

Foto: Gem Heusden

Op zondag 1 februari 2015 vindt de 3e Dromen. Doen. Heusden.-dag van de gemeente Heusden plaats. Wilt u iemand nomineren voor de Droom, de Doener en de Heusdenaar van 2014? Kijk dan snel verder. 

Tijdens de Dromen.Doen.Heusden.-dag staat het doen centraal. Daarbij is nadrukkelijk een rol weggelegd voor de Heusdense samenleving. “De Dromen. Doen. Heusden.-dag is een evenement waarbij de gehele gemeente zich kan presenteren”, stelt burgemeester Jan Hamming. “Of het gaat om iets cultureels, sportief of economisch; we zijn hier in Heusden met z’n allen zo actief dat we zo’n dag met gemak moeten kunnen vullen.”

Doe-activiteiten
Het wordt een dag voor en door Heusdenaren. De hele middag staat in het teken van Doe-activiteiten zoals zang, sport, cultuur en muziek. Er is vermaak voor jong en oud. De awards (De Droom, De Doener, en de Heusdenaar) van het jaar worden uitgereikt door burgemeester Hamming. Binnenkort wordt er meer over het programma bekend gemaakt.
Waar?
De Voorste Venne in Drunen.
Wanneer?
Zondag 1 februari van 13.00 tot 17.00 uur.

De Droom, de Doener en de Heusdenaar van 2014
Ook dit jaar kunt u hier de Droom, de Doener (vrijwilliger, sporter en ondernemer) en de Heusdenaar van het jaar 2014 nomineren.
De Droom van 2014 
Wie had in 2014 het mooiste/origineelste initiatief voor organisatie, wijk, dorp of gemeente? U kunt deze persoon nomineren voor de Droom van 2014. Vorig jaar heeft SHJ gewonnen in de categorie Droom. Een eigen sportaccommodatie was de droom van SHJ. Na 7 jaar hard werken, werd in 2013 de intentieovereenkomst getekend.

De Doener (vrijwilliger) van 2014 
In deze categorie kunt u hier iemand nomineren die zich belangeloos inzet voor anderen. Norbert Luypen is al jarenlang actief binnen de Voedselbank,Vluchtelingenwerk en het repair café en heeft daardoor vorig jaar de meeste stemmen gekregen.
De Doener (sporter) van 2014 
De sporter van 2013 was Laura van Engelen. U kunt hier de sporter van 2014 nomineren.

De Doener (ondernemer)  van 2014 
De ondernemer uit de gemeente Heusden die volgens u in 2014 veel heeft bereikt en daardoor extra aandacht verdient, kunt u in deze categorie nomineren. De ondernemer van 2013 was De Smulkar.

De Heusdenaar van 2014 
In deze categorie kunt u iemand nomineren die Heusden op de kaart heeft gezet. Michael van Gerwen heeft vorig jaar deze categorie gewonnen.

U kunt tot 1 januari 2015 personen of ondernemers nomineren. Vanaf 5 januari tot en met 25 januari kan  er gestemd worden op de personen en ondernemers die zijn genomineerd.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen