Expositie Artemisia in stadhuis Waalwijk

Foto:

Van vrijdag 16 januari tot en met donderdag 26 februari 2015 is in de hal van het stadhuis aan de Taxandriaweg 6 in Waalwijk een expositie van de werken van Artemisia. 

Artemisia is een schildersgroep, gevestigd in Creatief Centrum Heusden. De groep werkt onder leiding van Rita van der Laan. De leden van de schildersgroep stimuleren elkaar tot het ontwikkelen van een eigen manier van schilderen. Van ingetogen tot heel kleurrijk en van figuratief tot abstract. Vaak wordt gewerkt aan de hand van thema’s. Voor deze expositie staan de thema’s bomen, clair-obscure en ritme centraal. Deze zijn door de schilders op geheel eigen wijze tot uitdrukking gebracht.
 
De tentoonstelling is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur te bezoeken en op dinsdag en donderdag ook van 18.00 tot 20.00 uur.
Meer informatie
Voor meer informatie, maar ook voor aanmelding van nieuwe cursisten voor Artemisia (zowel beginners als gevorderden) kunt u terecht bij Rita van der Laan, telefoonnummer 06 24795371. Kijk ook op www.atelierritavanderlaan.com of www.creatiefcentrumheusden.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen