Afsluiting seizoen voor Langstraatse Schutters Bond

Foto: Gilde St. Joris Onsenoort en Nieuwkuijk

Op 5 september trad het Gilde op als gastheer voor de afsluiting van het schietseizoen voor de schutters van de Langstraatse Schutters Bond.

Op het terrein van voornoemd Gilde vond het Jonkheer Serraris Concours plaats. De schietvaardigheden van de schutters werden op deze dag nogmaals gemeten. Ondanks het slechte weer streden er ruim 70 schutters om de te behalen titel dan wel de daarbij behorende trofeeën.

Op het onderdeel Korps Vrije Hand moest nog worden ‘afgekampt’ door Scherp Schiet Vereniging Juliana 1 en het Gilde St. Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk 1. Na twee kampronden bleek St. Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk 1 de beste.

Bij het onderdeel Kampioen Opgelegd schieten waren er 7 schutters met de maximale score na 5 wedstrijden. Er moesten 6 rondes geschoten worden voordat bekend was dat Adwan de Pinth van Gilde St. Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk de beste schutter van de Langstraatse Schutters Bond was.

Prijzen:
1e prijs Korps Opgelegd (teams van 4 personen)
1e prijs Korps Vrije Hand (teams van 4 personen)
Koning Opgelegd: Marco de Pinth
Koning Vrije Hand: Marco de Pinth
Kampioen Opgelegd: Adwan de Pinth
Kampioen Vrije Hand: Marco de Pinth
Allen schutters van het Gilde St. Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk.

Bij de Jeugd ging de prijs naar Ivar Philippi schutter van St. Catharina uit Vlijmen.De Bestuursprijs werd gewonnen door Ad van Oijen van St. Joris uit Heesbeen. Voor de dames 60 was het Toos van Spijk van het Gilde St. Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk die met de prijs ging strijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen