Mooie prijzen bij clubkampioenschappen SHJ Drunen

Afgelopen weekend werden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Turn- en Dansvereniging SHJ Drunen gehouden. 260 leden van de turnafdeling hebben deelgenomen aan deze onderlinge wedstrijd.

Op zaterdag openden de jongste leden. Na afloop ontving iedereen een medaille en diploma. Bij de springgroep was de eerste plaats voor Kevin van de Pol. Tweede werd Esmee Blankers en als derde eindigde Fenna Knippels. Bij de jongens recreanten kwamen de jongere jongens uit in niveau 1. Sven van Engelen werd eerste, Lars Kouwenberg tweede en Yusa Özbay derde. De oudere jongens turnden ieder in hun eigen niveau (2, 3 of 4), maar zij streden gezamenlijk voor de drie podiumplaatsen. Daan van Zon werd eerste, Jasper van Engelen tweede en Kevin van de Pol derde.

De meisjes recreanten waren verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. Bij categorie 1A won Maud Boddingius, de tweede plaats was voor Sare Klerks en de derde werd Emma van Wanrooij. In categorie 1B werd Maud Elshout eerste, Veerle van Ballegooijen tweede en Lynn Nijssen derde. In categorie 2A won Else Kouwenberg, tweede werd FeliraKoopmans en derde Remee Quirijnen. In categorie 2B won Lieke van Beurden, tweede werd Sandra van Beurden en de derde plaats was voor Nerea Laeijendecker. In categorie 3 werd Pleun van Mook eerste, Sandra Boelen tweede en Sanne van Drunen derde. In categorie 4 werd Ilona van der Heijden eerste, Marion van Bokhoven tweede en Liz van de Wiel derde. De mixgroep en de acrogroep verzorgden tussen de rondes door mooie demonstraties.

Op zondag turnden alle selectieleden. De jongens opleidingsgroep lieten op alle toestellen zien wat zij al in een korte tijd hadden geleerd. Bij de jongens selectie turnde Teun Antonioli zich naar het goud, Daan Geradts behaalde zilver en Mels van Bokhoven mocht het brons in ontvangst nemen.

De meisjes opleidingsgroep turnden in de twee leeftijdscategorieën tegen elkaar. Bij pre-instap ging Sterre van Loon er met het goud vandoor, Iris Verschuren behaalde de tweede plaats en Esma Akyazi de derde plaats. Bij prepre-instap was het goud voor Aliza Clemens, zilver voor Pleun van Leeuwen en brons voor Floor de Gouw.

Bij de selectieturnsters werd er bij de voorgeschreven oefenstof geturnd in drie categorieën. Bij D3 werd Nadja van de Veerdonk eerste, Noa Bloks tweede en Laura van Falier derde. Bij D1 werd Nienke Voorn eerste, Anna-Louiza Geertstweede en Bente de Vries derde. Bij N2 en N3 mocht Froukje Coumans plaatsnemen op hoogste podium, Lotte Knippelswerd tweede en Isa Kuijs derde.

Bij de keuzeoefenstof divisie 5 en 6 werd Daniek Krol eerste, Fleur van Moergastel tweede en Sandy Nagtzaam werd derde. Bij de keuzeoefenstof divisie 2, 3 en 4 werd Elise Brouwer eerste, Maud Geerts tweede en Lynn Heesbeen kreeg de derde plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen