[Blog] De Afvalrace Heusden: Bianca wenst iedereen een gezond 2016!

Foto: Pixabay.com

Hallo allemaal, ik wil beginnen om iedereen een fijne en vooral gezond 2016 te wensen!

De kerstdagen zijn weer voorbij. Deze dagen ben ik goed doorgekomen. Niet te gek gedaan maar wel lekker gegeten. Dat heb ik gemerkt want ik ben zelfs afgevallen! Ik ben supertrots op mezelf! Eerste kerstdag heb ik doorgebracht met familie. Heerlijk gourmetten! Ik heb wel wat genomen maar met mijn dieet in acht natuurlijk. Tweede kerstdag hebben wij met vrienden doorgebracht. Er stonden allerlei heerlijke hapjes op tafel! Wij waren met 3 gezinnen in totaal. Iedereen zou wat klaar maken. Het leukste hieraan vond ik dat ze allemaal rekening hebben gehouden met mijn eetpatroon. Dus gezonde snacks voor mij!! Natuurlijk stonden er ook (voor mij) minder gezonde snacks op tafel.

Wat ik vooral goed vind van mezelf en mijn sportmaatje is dat wij op 2e kerstdag zelfs zijn gaan sporten! Heerlijk momentje was dat. Even een klein stukje normaal ritme tussen de feestdagen door. Ik vind het wel belangrijk om er ritme in te houden met deze dagen. Het is nl. makkelijk genoeg om te zeggen ik sla even over. Als ik dat doe dan weet ik dat het moeilijker is om het weer op te pakken. En waarom zouden deze dagen een excuus zijn om niet te sporten?? Niet dus! Gewoon ervoor gaan!

Mijn doelen voor het nieuwe jaar zijn, naast gezondheid, mijn streefgewicht te halen. Hier ga ik zeker mee door. Ook nadat de afvalrace is geëindigd blijf ik hier bewust mee bezig. Dus ik ga door met sporten en blijf op mijn eten letten. De jaarwisseling is er een net als de afgelopen jaren. Samen met vrienden het nieuwe jaar inluiden! Gezelligheid met zijn alle! Deze dagen bestonden uit gezelligheid en eten. Hierdoor is mijn blog wat korter dan normaal. Ik hoop dat jullie er toch plezier aan hebben om te lezen wat ik deze dagen gedaan heb.

Tot snel.
Bianca

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen