[Blog] De Afvalrace Heusden: Personal trainer Sandra is ontzettend trots op Bianca

Foto:

Deze week laten we de personal trainers van de drie afvalracekandidaten aan het woord. Hoe ervaren zij de inzet van hun kandidaten en de vorderingen die ze tot nu toe gemaakt hebben. Lees het hieronder.

Bianca is erg goed op weg! Elke week weer is ze ontzettend enthousiast wanneer ze haar training start en zelfs als ze een keer wat minder zin heeft omdat ze een lange dag heeft gehad of net thuis komt van haar werk, zet ze zich nog steeds 100% in.

Trouw zet ze haar Polar horloge aan om haar calorie verbranding bij te houden en haar hartslag. Al enkele keren hebben we samen een circuittraining gedaan, pittig rondje! Haar hartslag schiet omhoog en soms kruipt ze van de ene oefening naar de andere maar opgeven…? Ho maar! Bianca is een echte doorzetter in haar training maar ook in haar dagelijkse leven. De tegenslagen die ze heeft gehad en soms nog steeds tegenkomt laten haar absoluut niet uit het veld slaan. Ze weet wat ze wil en gaat er ook voor.

Ik ben er dan ook echt van overtuigd dat ze de doelen die we samen hebben vastgelegd zeker gaat halen. We zitten nu over de helft van de Afvalrace en ik weet zeker dat Bianca iedereen laat verrassen met haar goede resultaten aan het einde van de race. Belangrijk is niet hoeveel kilo ze afvalt maar wel op welke manier en hoe ze zich daarbij voelt. Ik wil namelijk dat Bianca na de eind datum van de Afvalrace haar kilootjes niet meer terug krijgt en dat kan alleen maar met een uitgebalanceerd voedingsschema en niet met een dieet. Ik ben ontzettend trots op haar en dat ze iedere week weer braaf de oefening uitvoert die ik haar opgeef, en geloof me…die zijn toch best wel pittig!

Groetjes van Sandra van Schijndel (Total Fit Vlijmen)

Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen