Knap gelijkspel Badmintonclub Drunen tegen koploper Olympia

Foto: Badminton.nl

BC Drunen heeft zondag tegen de koploper en de aanstaande kampioen van de Carlton Bondscompetitie vierde divisie een knap gelijkspel behaald.

BC Olympia won tot nu toe alle wedestrijden. In een spannende wedstrijd werden de punten zowel in de dubbels als in de enkelspelen eerlijk verdeeld. Toch scheelde het maar een haar of BC Drunen had Olympia haar eerste nederlaag van dit seizoen toegebracht. In de allerlaatste partij, waarin Luuk Fluitsma en Kaylee Klerx het moesten opnemen tegen de 2e mix van Olympia, trokken de gasten uit het Limburgse Tegelen in de derde set met 23 – 25 aan het langste eind, waardoor de einduitslag 4 – 4 werd. Met nog een wedstrijd te spelen heeft BC Drunen haar verblijf in de Carlton Vierde divisie minimaal met een jaar verlengd.

Jeugd BC Drunen wint met 7 -1 maar wordt geen kampioen
In een sfeervolle sporthal heeft het eerste jeugdteam (U15) van BC Drunen gisteren een knappe overwinning op de jeugd van BCO uit Oosterhout behaald. De einduitslag was 7 – 1 in het voordeel van de Drunense jeugd. Helaas was dit niet voldoende om in de race te blijven voor het kampioenschap. Concurrent BC Bever uit Rijen won zaterdag reeds met 8 – 0 van BCBH en is daarmee, met nog een wedstrijd te spelen, onbereikbaar geworden voor BC Drunen. Desalniettemin kan de jeugd van BC Drunen terugzien op een zeer succesvol verlopen competitie, waarin tot nu toe 9 van de 11 wedstrijden in klinkende cijfers werden gewonnen.
Overige uitslagen

Senioren:

BC Drunen 2 – BC Oosterhout 2  2 – 6

BC Drunen M1 – BC Oosterhout M3  4 – 4

Junioren:

BC Drunen U15-2 – SCBC Reeshof U15-2  0 – 8

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen