[Blog] De Afvalrace Heusden: Bianca houdt zich rustig met carnaval

Foto: Pixabay

Dit weekend staat het carnaval alweer voor de deur. Ik ga niet echt wat bijzonders doen met de carnaval. Eerst naar de optocht kijken van mijn zoon Brian. Ieder jaar op school wordt er hard gewerkt door de kinderen om weer wat leuks te organiseren. Ik ben benieuwd wat ons nu te wachten staat, welk thema, spannend!

Daarnaast zullen we (mijn gezin) en ik de regionale optochten hier en daar bekijken. Mits het een beetje weer is natuurlijk. De weersvoorspellingen zijn niet al te goed. En om nu voor de lol stil te gaan staan in de regen…. Nee bedankt! Na een dag of twee houd het voor mij wel op hoor. Ik ben niet zo’n type dat heel de week in de kroeg hangt. Vroeger wel hoor!! Tijden veranderen.

Dit maakt het wel makkelijk om met mijn eetpatroon door te gaan zoals ik dat gewend ben. Ik zal dan ook niet zoveel moeite hebben met eten. Een lekker glaasje wijn, mmm dat wordt een uitdaging. Iedereen om je heen drinkt ook een lekker glaasje! Ik zal best een glaasje pakken, dat weet ik zeker. Daarnaast is dit wel een mooie uitdaging voor mij om dit binnen de perken te houden.
Maar goed carnaval duurt gelukkig maar 4 dagen! Ik reken dan ook vanaf de zaterdag. Tot en met vrijdag is alles nog gewoon in zijn ritme voor mij.

Het sporten dat gaat gewoon door. Dit ritme ga ik vasthouden. Ik vind dit gewoon geworden. Heerlijk een vast patroon. Dat ik daar een beetje van afwijk is niet zo erg maar probeer dit wel zo strak mogelijk te houden. Vakantie heb ik ook niet, gewoon doorwerken. Dat maakt deze dagen wel een stuk eenvoudiger! Bijna geen ander ritme maar een normale week! Ik overleef dus met gemak de carnavalsdagen!

Ik kan er nu gelukkig weer tegen aan. Vorige week was echt aanpoten voor mij. Helaas was ik geveld door de griep. Pff wat was ik beroerd zeg! Halve dagen op bed, moe, pijn, koorts, snotteren en noem maar op. Zelfs sporten is mij niet gelukt deze afgelopen week!! Nu alle bacteriën weer zijn verdwenen met de bijbehorende kwaaltjes kan ik er weer vol tegen aan. Laat maar komen dus! Nog ff knallen want over een aantal weken is de finale al. Een paar weken keihard werken nog. Best spannend hoor. Ik heb er zin in!! Daarna ga ik natuurlijk ook nog verder.

Ik wil jullie allemaal een hele fijne carnaval wensen en tot volgende week!!
Alaaf!!!!!

Bianca
Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen