[Blog] De Afvalrace Heusden: Marie Louise viert kort carnaval

Foto:

Carnaval staat voor de deur! Waar ik vroeger van vrijdag tot en met dinsdag op stap was is het de afgelopen jaren gebleven bij twee dagen.

Nu ik bezig ben met de Afvalrace en het einde daarvan in zicht komt moet ik bedenken wat te doen met deze dagen. Drink ik beide dagen alcohol, ga ik maar één dag en dan helemaal los of gebruik ik helemaal geen alcohol? En hoe doe ik dat met eten? Gezond thuis en even bijkomen of een vette hap en meteen weer door?

Ik weet van mezelf dat ik ook kan genieten van een feestje zonder alcohol maar carnaval is wel een heel ander verhaal. Aan de andere kant heb ik met Kerst en Oud en Nieuw ook alcohol gedronken en dat heeft gelukkig geen negatief effect gehad op mijn gewicht. Maar op het moment val ik echt weinig tot niets af en dat levert toch wel stress op. Het is nog maar zo kort voor de finale! En dan zul je zien dat ik zelfs aankom… Ik ben me er vooral nu van bewust dat afvallen betekent dat je keuzes moet maken. Oké, beslissing genomen. Ik ga zaterdagavond en zondagmiddag en drink in ieder geval de laatste dag bier samen met een glaasje water. In de volgende blog zal ik jullie vertellen hoe me dat is afgegaan.

Zoals eerder in deze blog al geschreven, val ik weinig tot niets af de laatste weken. En afgelopen maandag is me dat opgebroken en heb ik me uit frustratie tegoed gedaan aan kaas, fruit, walnoten en druivensuiker. Als ik snoep en chips in huis had gehad was het dat geworden! Dus dat was dan wel een geluk bij een ongeluk. Natuurlijk heb ik dit bij Roger gemeld en hij zei meteen dat ik er maar geen spijt van moest hebben. Ik kan het niet terugdraaien en moet gewoon vooruit blijven kijken en ervan leren. Ik moest wel grinniken toen hij zei dat ik dit drie maanden geleden waarschijnlijk dagelijks had gedaan en dan ook nog zonder training. Relativeren dus.

Volgende week vrijdag komen Bianca, Joyce en Jaitske bij mij op de sportschool trainen. Het idee is ontstaan omdat we het allemaal wel leuk vinden om eens te kijken hoe het er bij de andere sportscholen aan toe gaat. Superleuk dat we het nu ook echt gaan doen!

Groetjes Marie Louise
Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen