Korte workshop fotografie bij de Aleph

Foto: Marja Sterck

In een korte workshop leert Marja Sterck je fotograferen. De workshop start op dinsdagavond 5 april.

Tijdens de eerste workshop wordt het werk van alle deelnemers besproken. Naar aanleiding daarvan geeft Marja iedereen persoonlijke feedback.

 

Op locatie fotograferen
Op zaterdag 9 april gaat de groep fotograferen in het voormalig Land van Ooit. Bij het fotograferen op locatie wordt ingegaan op detail, oppervlak en sfeer, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen.

Nabespreken
Dinsdag 19 april is de afsluitende avond van deze korte workshop. De resultaten van de fotografie dag op locatie worden bestudeerd en besproken.

Verdiepen in fotografie
Ben je de mogelijkheden van de camera aan het ontdekken, of ben je een doorgewinterde fotograaf die een uitdaging niet uit de weg gaat? Deze workshop is voor alle niveaus geschikt. Marja Sterck heeft een brede kennis van de grote verscheidenheid aan mogelijkheden binnen de fotografie. Ze is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Licht speelt de hoofdrol. Dat resulteert in bijzonder werk met een grote tactiele waarde.

Kosten & inschrijven
Deze korte workshop kost 87,50 euro. De workshop gaat door bij minimaal 7 inschrijvingen en is te volgen bij de Aleph, Grotestraat 65, 5151 JD Drunen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen