[Blog] De Afvalrace: Joyce werkt intensieve bokstraining af met Bianca en Marie Louise

Blog 22 Joyce: Deze week is een rustige week geweest. Maandag heb ik fijn met mijn afvalrace collega Corrie buiten gesport. We hadden een afspraak ’s middags staan, en Luuk zou ons trainen maandag. Omdat het zo’n mooi weer was vonden we het een goed idee om buiten te trainen in het zonnetje! Ik heb een filmpje bijgevoegd, waar je ons kan zien zwoegen! We hopen dit vaker te kunnen doen, want het is toch wel fijn zo, in de buitenlucht.

Doordat onze dochter Faye ziek was, liep mijn sportplanning een beetje in de soep, maar ik heb deze week toch nog 3 keer kunnen sporten. Eigenlijk vind ik dat te weinig maar ik hoop het deze week in te kunnen halen. Afgelopen vrijdag hebben we gebokst met Roger de trainer van Marie Louise, afvalrace collega’s van Marie Louise en Bianca, bij de locatie waar ik sport, Sportcentrum Bodyshape Nieuwkuijk. Het was een fijne, intensieve training die we van Erik kregen. Boksen is echt super leuk om te doen, en je verbrandt er enorm veel calorieën mee!

Nu ik deze blog schrijf, ben ik helaas niet zo fit. Ik denk dat Faye mijn dochter me weer aangestoken heeft! Hoop alleen wel dat het van korte duur is, want ik kan het nu niet gebruiken!! Tot volgende week, en vergeet de grand finale niet op 1 april in De Voorste Venne in Drunen!!! Wel eerst even aanmelden voor dit gratis event.

Groetjes Joyce
Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen