[Blog] De Afvalrace: Bianca kijkt uit naar het Finish Gala op 1 april

Foto:

24ste blog Bianca: Heerlijk het mooie weer komt eraan! Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten! Lekker naar buiten.

Zaterdag 12 maart was zou mijn vader 74 jaar geworden zijn. Helaas heeft hij hier niet bij mogen zijn. Het is alweer ruim 4 jaar geleden dat wij afscheid hebben moeten nemen. Zijn verjaardag laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan. Op deze dag gaan wij nu traditie getrouw ieder jaar met “zijn” gezin uit eten. Dit hebben wij de dag er voor gedaan. We hebben heerlijk Grieks gegeten en getoost op mijn vader. Pap van Harte! Je kunt dus wel stellen dat het best een emotioneel weekend is.

Het weekend is voorbij gevlogen. Verder stond deze week vol met verjaardagen en feesten. Gezellig maar wel lastig. Al die lekkere dingen die voorbij komen. Natuurlijk weet ik hier ook weer goed mee om te gaan en heb veel ongezonde snacks laten staan. Het werken en sporten is natuurlijk ook doorgegaan. Een beetje saaie week dus met een normaal patroon.

Over 2 weken is het al zover!!! Dit zal dus mijn een na laatste blog zijn voor de finale. Na de finale ga ik nog wel door en ook dan zullen jullie middels een blog nog van me horen!

Groetjes Bianca

Bestel HIER je gratis entreetickets voor het Finish Gala op 1 april in de Voorste Venne!
Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen