[Blog Bianca] Nog 8 dagen te gaan voor de finale!

Foto:

25ste blog Bianca: Nog een week en dan is het zover! Het komt steeds dichter bij en ik merk dat ik toch wel nerveuzer wordt. Het zal een hele spannende dag worden.

Wat zijn mijn verwachtingen voor deze dag? Dat werd mij gevraagd. Tjee wat een lastige vraag. Ik leef er heel erg naar toe. Langzaam gaan alle voorbereidingen van start. Kapsels uitzoeken, kleding uitzoeken. Ik wil er graag heel mooi uitzien maar vraag me ook af of het wel bij me past en wat jullie er allemaal van vinden. Pff ik tel de dagen al af nu. Was het maar 1 april! Ik hoop dan ook op een spetterende finale! Veel gezelligheid en plezier met elkaar. En ja, ik ben ervan overtuigd dat er ook wel traan gelaten zal worden!

Na de Afvalrace wil ik doorgaan met sporten zoals ik al eerder heb verteld. Ik zie mijn toekomst na de Afvalrace dan ook er positief. Ik wil er hoe dan ook nog beter uit gaan zien! Ik moet natuurlijk niet vergeten dat ik al ver ben gekomen en er nu ook al goed uit zie. Of ik mijn huidige ritme zo houd dat weet ik niet. Het kan zijn dat ik dit wel wat aanpas als het nodig is. Wat de toekomst ons gaat brengen dat weten we immers niet. Ik probeer wel mijn ritme aan te houden zoals ik dit gewend ben.
Ik wil jullie allemaal nogmaals laten weten dat er nog steeds kaarten te bestellen zijn voor de finale. Deze kaarten zijn gratis!
Ik hoop jullie allemaal te zien op 1 april!

Tot dan!

Bianca
Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen