[Blog De Afvalrace]: Joyce heeft zin in de finaleavond van vrijdag 1 april

Foto:

25ste blog van Joyce: Nou aankomende week is het dan zover. De finale van de Afvalrace!!! Ik vind het best spannend, maar heb er wel zin in! Ik sta zelf niet graag op de voorgrond, maar ik laat alles die dag gewoon over me heen komen.

Voor mijn gevoel, heb ik mijn doel nog niet bereikt, dat kan wat mij betreft ook niet in een half jaar, want ik wil als ik mijn doel bereikt heb, dit ook mijn levenlang vast proberen te houden. Het is een levensstijl die je hebt moeten veranderen, en ik vind dat een half jaar, wat mij betreft, dan gewoon tekort is.

Afgelopen zaterdag hebben we nog een gezellige bootcamp gehad, met mijn medekandidaten van de sportschool Bodyshape, waar ik train. We waren met zijn vijven, en Luuk en Mariette hebben ons goed laten zweten. Ik vond het super geslaagd, en iedereen was erg enthousiast. Dat is wel iets wat ik wel ga missen, want je hebt toch steun aan elkaar. Ik vind zelf dat iedereen die aan de Afvalrace heeft meegedaan iets overwonnen heeft. Ieder op zijn eigen manier.

Mijn toekomst na de Afvalrace, gaat gewoon door waar ik mee bezig was. Ik blijf op mijn etensgewoonten letten, en laat me nog steeds begeleiden door Mariette, Erik en Luuk. In mijn vorige blog had ik al aangegeven, dat ik niet de persoon ben, die zelf krachttraining gaat doen, dus heb ik er voor gekozen, om iedere week met een personal trainer de kracht oefeningen bij te houden. Cardio, boksen en groepstrainingen vind ik erg leuk om te doen, en zal dit ook zeker blijven doen.

Ik ben alleen wel van mening dat de Afvalrace de kandidaten over een half jaar terug moeten zien om te kijken hoe het ervoor staat. Op de tv was laatst te zien hoe de kandidaten van obesitas er na een jaar zonder begeleiding en camera’s nu uit zien, en van de 10, waren er 8 weer op hun oude gewicht! Natuurlijk het meeste komt op jezelf neer maar je kunt het gewoon niet alleen, het is ook geen keuze om dik te worden, daar groei je in, zonder dat je er erg in hebt. Daarom is goede begeleiding zo belangrijk, en ben ik blij dat ik dit traject heb ingezet, maar zonder steun van mijn vriend Leo, mijn ouders, en zeker Mariette, Erik en Luuk, had ik dit nooooooit volgehouden!!! Daar ben ik ze dan ook heel dankbaar voor, en nogmaals de finale is er wel aankomende vrijdag van de Afvalrace, alleen mijn eigen finale is het nog niet helemaal.

Bestel hier de gratis entreekaartjes!

Tot vrijdag!

Groetjes Joyce.
Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen