Lente workout bij de Aleph!

Foto: Aleph

Gebruik de energie van de lente om in beweging te komen.

Kom op een leuke en gezonde manier in actie! Op woensdag van 9.00-10.00 uur gaan we starten met een nieuw concept. De Lente-workout is een unieke combinatie van tal van verschillende bewegingslessen.

We bieden de mogelijkheid om per les mee te komen doen. U betaalt per les € 8,- of koopt een knipkaart voor 10 lessen voor € 75,-

Petra Zoutendijk

Deze les wordt gegeven door Petra Zoutendijk. Petra is een ervaren docent in verschillende bewegingslessen zoals pilates, callanetics, BBB, steps en danstraining. Petra is daarnaast ook Hatha Yoga docent. Al deze kennis bundelt ze samen tot een uitgebalanceerde workout. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen. Trainen in een groep, binnen jouw persoonlijke mogelijkheden.

Body & Mind

De lessen zijn uitdagend, energiek en goed voor ‘Body & Mind’. De lessen zijn vooral heel leuk en daardoor goed vol te houden. Er wordt mooie muziek gebruikt die de les ondersteunt. De lessen worden gegeven in de danszaal van de Aleph, Grotestraat 65 in Drunen. Als het weer het toelaat gaan we de frisse lucht in op ons binnenplein.

Meer informatie: de Aleph, 0416-320500, [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen