SC Elshout speelt gelijk bij koploper

Foto: Heusden Nieuws

SC Elshout speelde gisteren uit bij koploper RCD en de koploper uit Dordrecht moest genoegen nemen met een gelijkspel. Tegen de verrassend sterke middenmoter SC Elshout bleef het  0-0. Elshout bleek over een verrassend sterke ploeg te beschikken, die stug verdedigde maar ook gedurfd de aanval opzocht. Eerder dit seizoen had RCD zich al in de Brabantse formatie verslikt. Na een 0-2 voorsprong ging de Dordtse Racing met 3-2 onderuit. Het was een van de weinige nederlagen van RCD dit seizoen..
In het eerste bedrijf van het door scheidsrechter Otto Maalman uitstekende geleide duel stelden de Brabantse gasten al diverse malen de Dordtse defensie op de proef. Doelman Pim Versluis moest met een voor hem ongekende regelmaat schade voorkomen. Dat lukte hem met enkele knappe reddingen. RCD kreeg ook kansen met miste scherpte in de afwerking.
Na de hervatting trok RCD het initiatief naar zich toe. Met name Franklin Wielingen stichtte met handige acties het nodige gevaar. Elshout-doelman Stan de Jong kreeg het behoorlijk druk maar liet zich niet verschalken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen