Komende zaterdag een gezellig kampvuur op Raadshuisplein in Drunen.

Foto: Jong Nederland

Op zaterdag 16 april organiseert Jong Nederland Drunen een ouderwets kampvuur op het Raadhuisplein. Met liedjes en spannende kampvuurverhalen, marshmallows roosteren en ander lekkers is een gezellige avond gegarandeerd. Het kampvuur begint om 19.00u en eindigt om 22.00u maar iedereen mag komen en gaan wanneer hij wil. Er zijn banken maar we bieden geen garantie op een zitplaats, dus een eigen stoeltje meenemen is aan te bevelen. Gitaristen nodigen we uit om mee te komen spelen.In de vroege avond richten we ons op de jongere kinderen en wat later op de avond op de oudere jeugd. Iedereen uit Drunen en omgeving is welkom. Deelname is gratis.
Bij slecht weer wordt de activiteit verzet.
Ben je ook benieuwd naar de wekelijkse activiteiten van Jong Nederland en wil je ontdekken hoe leuk de club is?  Kom dan vrijblijvend vier weken proefdraaien.

Vanaf vier jaar t/m groep 5 op de zaterdagmiddag van 14.00u tot 16.00u. Vanaf groep 6 op de vrijdagavond vanaf 19.00u.
Ben je 17 jaar of ouder en vind je het leuk om activiteiten voor kinderen te bedenken en te begeleiden dan ben je op de zaterdagmiddag welkom.
Bel voor meer informatie: 0625416000 of mail naar [email protected]. Op www.jongnederlanddrunen.nl en www.facebook.com/jndrunen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen