Goed nieuws voor L.T.C .de Hoge Heide

Foto: L.T.C. Vlijmen

Zeven, acht en negen

En het goede nieuws is: de probleembanen zeven, acht en negen worden snel vervangen. De kogel is door de kerk. In nde weken 26, 27 en 28 gaat de aannemer daarmee in opdracht van de gemeente aan de slag. Dat is dus op verzoek van VoiceTronics-commissie na dat toernooi.
Maar het nieuwe kunstgras is wel weer bespeelbaar wanneer het Kresko jeugdkamp/toernooi begint.
Zeven, acht en negen werden het afgelopen jaar na een flinke regenbui of een periode met behoorlijk wat neerslag, onbespeelbaar. Het water op deze banen kon niet weg. Het gevolg  was  dat ze vaak blank stonden en dus onbespeelbaar werden. Die problemen zijn dus binnenkort opgelost.

Dertien tot en met zestien

Bij baan 13 tot en met 16 en wordt een hogere en dus grotere poort geplaats om beter toegang tot de banen te krijgen met grote onderhoudsmachines. Dit zal op korte termijn plaats vinden. Tevens wordt aan de kant van de Vlijmense Boys een andere poort geplaatst voor dezelfde reden. Hans en Herman hebben een stuk extra bestraat bij baan zeven waardoor je nu over de klinkers achter de tribune langs kunt lopen en dit ziet er prima uit. Komende week worden  de bloembakken weer met bloemen gevuld. En nog meer goed nieuws: alle kraantjes geven weer water.
Onze onderhoudsman Piet is helaas nog niet actief. Hij heeft spierreuma. Dat bezorgt hem veel pijn. Het kan overgaan maar dat kan soms wel anderhalf jaar duren. Hij wordt nog steeds vervangen door Herman.

VoiceTronics Open 

Het kan weer. Inschrijven voor de VoiceTronics Open 2016. Sommigen schrijven in voor het tennis, anderen voor lekker eten. Gelukkig dat het merendeel van de deelnemers opdraaft omdat de  combinatie ze aanspreekt. Gezelligheid op de baan en iedere dag iets van de bbq of andere lekkere hapjes. Van 20 tot en met 26 juni heeft de VoiceTronics Open plaats. Wil je meedoen, gebruik dan deze link om in te schrijven. En hou natuurlijk je agenda vrij!

Pasjes

Af en toe klinkt verontwaardiging bij ons elektronisch afhangbord. Dan haalt een clubgenoot zijn of haar gloednieuwe pasje door de sleuf van het afhangsysteem. En dan gebeurt er niets. Teleurstelling. Want afhangen en tennissen blijkt dan niet mogelijk. Terwijl het betrokken lid zeker weet dat hij of zij aan alle voorwaarden voldaan heeft om wel een balletje te mogen slaan.
Het zal u verbazen, maar vaak wordt dit euvel veroorzaakt door de mobiele telefoon. De magnetische invloeden van de telefoon kunnen de strip van het tennispasje  ‘demagnetiseren.’ Het gevolg daarvan is dat het pasje niet meer te lezen is door het afhangbord.’ Ons advies: bewaar uw tennispasje in uw portemonnee of tennistas en niet bij de telefoon.

Jaaragenda online

L.T.C. De Hoge Heide is een levendige vereniging. Dat brengt met zich mee dat gedurende het jaar het een en ander kan veranderen in de planning. Wil je altijd up-to-date blijven over de activiteiten van onze club, houd dan de jaaragenda op de site goed in de gaten. De jaaragenda is te downloaden via deze link.

Inschrijven najaarscompetite jeugd

Het is net zomer maar toch is het voor de jeugd nu al weer mogelijk zich aan te melden voor de Najaarscompetitie. Inschrijving kan in de categorieën Rood – Oranje – Groen – Geel. Inschrijving sluit op 15 mei a.s. Voor meer informatie en aanmelden, bekijk onze website via deze link.

Versterking sponsorcommissie

De nood is hoog. Per direct zijn wij op zoek naar een kanjer voor de versterking van de sponsorcommissie bij onze mooie club. Dat is hard nodig, want de sponsorcommissie is het kloppende hart van onze vereniging. Zonder de bijdrage van de sponsoren kan de club het hoge voorzieningenniveau niet continueren. Het werk moet worden gedaan en daar hebben we snel enthousiaste en ook kundige mensen voor nodig.

Taakinhoud

  • Je bent verantwoordelijk voor het actief benaderen van potentiële nieuwe sponsoren
  • Actief administratie bijhouden
  • Onderhouden contact met sponsoren en zorgdragen voor wederkerigheden.

Heb jij goede communicatieve, creatieve vaardigheden, een flexibele instelling, clubgevoel, een relatienetwerk en commerciële vaardigheden? Dan ben jij de verkooptijger die wij zoeken! Heb je interesse, mail snel naar [email protected].

Maak kennis met tennis

Afgelopen maand stond bol van de activiteiten voor nieuwe en pas-spelende tennissers.
Veel jonge, nieuwe gezichten op de tennisclub.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen