Efteling bekroond met tien Awards bij verkiezing Diamond ThemePark Awards

Foto: Efteling

Op de zesde editie van de Diamonds Themepark Award (de Oscaruitreiking voor attractieparken en dierentuinen) heeft de Efteling maar liefst tien Awards in ontvangst mogen nemen waaronder de prijs voor beste pretpark van Nederland en België. Dit staat te lezen op de Belgische nieuwssite “standaard.be”.

Beste achtbaan van Europa
De Efteling won niet alleen de prijs voor beste pretpark van de Lage Landen, maar mocht ook Awards in ontvangst nemen op Europees niveau te weten: “Beste achtbaan” voor Baron 1898 en “beste attractie” voor de inmiddels 24 jaar oude Droomvlucht. Verder kreeg de Efteling nog Awards voor “beste restaurants, mooiste website en gebruik van social media”.

Op Nederlands niveau werden Awards uitgereikt voor het ‘meest kindvriendelijke park’, ‘mooiste park’ en kreeg het een prijs voor ‘beste parkshow’.

Diamond ThemePark Awards
Diamond ThemePark Awards is een initiatief van twee fansites voor attractieparken. Het is een verkiezing die jaarlijks georganiseerd wordt voor parken en attracties in België en Nederland. Een vakjury stelt een lijst samen met nominaties en liefhebbers kunnen dan hun stem uitbrengen. Dit jaar namen maar liefst 44.000 mensen deel aan de poll.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen