Nieuws van LTC De Hoge Heide

Foto: Ilonka Mudde

Hoofdsponsor Rabobank heeft voor twee jaar bijgetekend. De komende twee jaar zal de Hoofdsponsor de trotse naamdrager zijn Rabobank clubkampioenschappen.

Het VoiceTronics Open gaat zondag 19 juni weer van start. Omdat de dubbels in poules worden gespeeld, zijn er veel extra wedstrijden. Daarom zijn er op maandag 20 en dinsdag 21 juni geen recreantenbanen beschikbaar.

De vervanging van baan 7, 8 en 9 is nu definitief gepland voor week 26, 27 en 28. De werkzaamheden gaan dus van start na het Voicetronics toernooi en de banen zijn weer gereed als het Kresco Open Jeugdtoernooi aanvangt.
Bij baan 13 t/m 16 wordt een hogere grotere poort geplaatst om beter toegang tot de banen te krijgen met de grote onderhoudsmachines. Dit zal op korte termijn plaats vinden. Tevens wordt er aan de kant van de Vlijmense Boys een andere poort geplaatst voor dezelfde reden.
Ook dit jaar staat het zeer succesvolle Open Vermeulen & Den Otter 55+ toernooi weer op het programma. De wedstrijden worden gespeeld van maandag 1 tot en met vrijdag 5 augustus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen