Gratis Kunst en Kadootjes Markt bij Kunstwinkel Op Dreef

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2015 organiseert  Kunstwinkel Op Dreef, Kasteeldreef 33 te Drunen, voor de zevende keer gratis de Kunst en Kadootjes Markt. U kunt op deze overdekte markt 13 kunstenaars, waaronder maar liefst 8 nieuwe deelnemers,  ontmoeten met hun kunstwerken, originele kadootjes en workshopaanbod.  De markt is gratis te bezoeken. Zaterdag van 11.00u. tot 20.00u. en zondag van 11.00u. tot 17.00u.

Wie en Wat kunt u zoal verwachten:

Kunstwinkel Op Dreef, www.kunstwinkelopdreef.nl,  heeft een mooi aanbod van workshops, lijsten, (handgemaakte) kralen, sieraden, kunstzinnige kadootjes, beelden en schilderijen.

Angela van Alphen, www.praktijkvanalphen.nl, is energetisch therapeut en biedt kadootjes en workshops met een spirituele betekenis aan. In haar sieraden zijn prachtige (half)edelstenen verwerkt.

Angelique Calis, www.liek-fimoboetiek.nl, laat u door haar sieraden kennis maken met de wondere wereld van fimoklei.

Ferry Schuurmans, www.deschminkmeneer.nl, is specialist in facepaint, bellypaint en bodypaint. Met air brush en grime tovert hij de meest fantastische creaties.

Ingrid van Tilburg, www.ingridvantilburg.net, noemt zich aquarellist en impressionist en werkt graag met gemengde technieken.

Irene van Nuland, www.irenevannuland.nl, presenteert u haar kleurrijke acrylschilderijen waar u ongetwijfeld vrolijk van wordt.

Lisette de Klerk, www.atelierzaken.com, maakt stoffen bestaande uit verschillende lagen vilt. Door inknippen, wikkelen en verbinden etc. ontstaan prachtige kledingstukken, woonaccessoires en sieraden.

Lucie Wolfs, www.luciewolfs.nl, werkt met klei en ze laat u genieten van haar prachtige vazen, sculpturen en schalen van keramiek.

Monique Vesters, Mo Textiel en Zo,  maakt unieke tassen, schorten, toilettassen en nog veel meer van allerlei soorten materialen, oud en nieuw.

Nienke Toeter, www.nienketoeter.nl, is jong en vernieuwend. In haar fotografie probeert ze een ideaalbeeld te laten zien ondanks de wetenschap dat dit een illusie is. Verrassende foto’s die je gezien moet hebben.

Petra Fassotte, www.studiofassotte.nl, is een atelier waar licht, vorm, kleur en sfeer worden gebundeld in prachtige glaskunst objecten, lampen en glas-in-lood ramen.

Paul van Amelsvoort, [email protected], Metal Scrap Art. Een kunstvorm waarbij objecten samengesteld worden van metalen onderdelen van motoren, fietsen, machines, gereedschappen, en nog veel meer.

Zus Kivits is present met sieraden waarin oneindig veel kralen zijn verwerkt in prachtige rijgpatronen.

Kunstwinkel Op Dreef hoopt op deze wijze kunst voor een breder publiek toegankelijk te maken en tevens kunstenaars te stimuleren om vooral door te gaan met het creëren van prachtige kunst. Elk jaar is het aanbod van kunstenaars vernieuwend en divers, elk jaar is het daarom meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kunstwinkelopdreef.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen