HHC’09 met mes tussen tanden tegen SC Elshout

Foto: Heusden Nieuws

Voor SC Elshout staat komende zondag de tweede derby op rij op het programma. Elshout gaan bij HHC’09 op bezoek.

“De feeststemming vanwege onze overwinning op Nieuwkuijk hebben we inmiddels achter ons gelaten”, zegt elftalleider Ronald van Noije. “Voor onze trainer Gilbert de Fijter is het een speciale wedstrijd, want hij is jarenlang actief geweest bij HHC.  Hij wil dus winnen. Dat geldt ook voor de selectie, want dan houden we de derde plaats in handen.”
HHC-trainer Eugène van der Heijden ziet de wedstrijd met  vertrouwen tegemoet. “De afgelopen twee wedstrijden hebben we vier punten gepakt. We gaan met het mes tussen de tanden Elshout bestrijden. Dat is nodig, want die ploeg is sterk, speelt goed.”
Nieuwkuijk, dat vorige week bij SC Elshout met 1-0 verloor, ontmoet in Tilburg SVG. Het is samen met Raamsdonk de hekkensluiter in de vierde klasse D. Dat lijkt een ideale tegenstander om het geschonden blazoen – de subtopper verloor de laatste twee wedstrijden – weer op te poetsen.
In de derde klasse C gaat Haarsteeg op bezoek bij Nevelo. Het is de hekkensluiter. Daar liggen zeker kansen voor de mannen van trainer Norbert Rensch. Immers, afgelopen zondag pakten de blauw-witten bij de nummer twee ODC ook drie punten.
RKDVC reist ook af naar Oisterwijk om Taxandria te bestrijden. “Aan Oisterwijk hebben we slechte herinneringen”, zegt trainer John Meijs, “want we verloren er van Nevelo. Hopelijk halen we een beter resultaat, dan blijven we  aansluiting houden bij de ploegen in de bovenste helft van de rangschikking.”
Vlijmense Boys komt zondag thuis uit tegen VCB. De kans dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt lijkt heel klein. Zowel Vlijmense Boys als de ploeg uit Biezenmortel won vier keer en verloor vijf maal.

In de vijfde klasse C reist FC Drunen naar Chaam naar de club met die naam. “Dat wordt een lastig verhaal, want die ploeg staat op een derde plaats”, aldus trainer Suat Tasci.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen