Dickens By Night zaterdag 17 december

Foto: Arno Lucas

Op zaterdagavond 17 december tussen 17.00 uur en 22.00 uur presenteert het Dickensfestijn Drunen het sfeervolle winterevenement  ” Dickens By Night” in het centrum van Drunen.

Het publiek wordt meegenomen naar Princelet Street in Londen tijdens het Victoriaans tijdperk. In deze sfeervolle en intieme sfeer bent u getuige van de sprookjesachtige wereld van de Engelse schrijver Charles Dickens. De gevels worden aangelicht,er is vuur, oude lantaarns en authentieke eet en drank stalletjes in een winterse sfeer.

Er lopen weeskinderen rond, schoorsteenvegers,gekken,zwervers en dronkaards. Maar ook kantoorklerken, oude vrijsters, christmas carol singers,deftige notabelen en de bekende figuren uit de boeken van Dickens.

De cast van de Dickens Academy voert de mini musical het Dickens Mysterie op in de kiosk op het Raadhuisplein.

Daarnaast zijn er kerst optredens van de Clan Lamont Pipe band, het Dickens Koperensemble, Dries van der Heijden, Frank Leijtens, Nikki Henskens, Koor Amazing, Harpiste Astrid Janssen, Marcel Vaandrager, Koor Eijgen Wijsch, duo Saxuo en vele andere. Show and marchingband Cornu Copiae geeft twee bijzondere kerstconcerten.

Op het Raadhuisplein bent u getuige van de Dickens Christmas fair,een sfeervolle kerstmarkt met prachtige cadeautjes en bijzondere kerstartikelen. Er zijn schapen,vuurspuwers en een sfeervol kerstvuur.

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het Dickens gevoel bij avondlicht is,kom dan op zaterdag avond 17 december naar de Dickensstraat en het Raadhuisplein in Drunen en ervaar het Victoriaans tijdperk in het donker!

 

kijk voor het programma op www.dickensfestijndrunen.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen