Wandelvoetballen bij VV Haarsteeg

Het klinkt gek, voetbal waarbij niet gerend mag worden en waarbij je geen slidings mag maken. Toch zijn er steeds meer ouderen die de voetbalschoenen weer uit de kast halen en beginnen met het zogenaamde ‘’Wandelvoetbal’’ oftewel “Walking Football”. Op vele plekken in Nederland wordt de sport beoefend en naast dat het wekelijkse portie beweging goed is om de spieren soepel te houden, is het voor veel ouderen ook een dagje uit.

Stichting Samen RKC (maatschappelijke afdeling RKC Waalwijk) is in het seizoen 2013-2014 gestart met het project OldStars. 60 plussers kunnen hierdoor samen bewegen bij RKC Waalwijk. Nu willen wij als VV Haarsteeg samen met stichting Samen RKC een poging wagen om het wandelvoetballen in Haarsteeg te lanceren..
De clinic zal gehouden worden op dinsdag 13 december en start om 9.30 uur. Gestart zal wordt in de kantine van VV Haarsteeg met een kopje koffie waarbij Sander van de Anker van Stichting Samen RKC uitleg geeft over het wandelvoetballen. De clinic wordt daarna gehouden op het kunstgrasveld, waar natuurlijk een aantal OldStars RKC Waalwijk spelers bij betrokken zijn.

Het uiteindelijke doel is dat er een team wordt opgericht dat samen gaat trainen op een doordeweekse dag en in de toekomst wat wedstrijden en toernooien gaat spelen tegen andere wandelvoetbalteams. VV Haarsteeg zal er dan voor zorgen dat de deelnemers de faciliteiten krijgen om elkaar te ontmoeten, de conditie op pijl te houden en plezier te maken.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze clinic? Lijkt het u wat om samen met leeftijdsgenoten actief bezig te zijn?
Inschrijven bij VV Haarsteeg is mogelijk door je naam te vermelden op het inschrijfformulier wat aanwezig is in de kantine, of stuur een mail naar [email protected] / [email protected]. Voor vragen of aanmeldingen kunt u ook telefonisch contact opnemen met Henri van Vugt via nummer (06) 10794548.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen