[Blog] De Afvalrace de Langstraat Sandra gaat als een speer

Foto: Sandra van Bladel

Deze keer mocht een bekende van Sandra  een stukje schrijven voor de blog van de afvalrace.

Dus Sandra heeft mij gevraagd om een stukje te schrijven. Ik ben zelf ook deelnemer van de afvalrace en kende Sandra omdat ze m’n overbuurvrouw is.

Toen ik hoorde dat zij was uitgekozen bij Total fit hebben we besloten om er samen tegen aan te gaan. We gaan regelmatig samen sporten. Zoals elke dinsdag samen boksen. Heerlijk is dat lekker even al je energie eruit slaan. En ik moet zeggen we hebben dan ook wel veel plezier.

Sandra gaat echt als een speer. Ze gaat er helemaal voor en je ziet ook echt ze is al super veel afgevallen. Echt super knap! Ze heeft haar levensstijl helemaal omgegooid en dat is ook best lastig met haar nachtdiensten, maar ze heeft het gewoon geflikt.

Als we dan samen gaan sporten moeten we ook altijd even “klagen “over waar we allemaal spierpijn hebben en zo. Het is ook wel fijn om daar even over te kletsen want je zit beide in hetzelfde traject en je weet zo goed wat die ander doormaakt.

En om samen te sporten motiveert ook meer. En als je ziet hoe Sandra begon en hoe ze nu haar trainingen doet dat is echt een hele verandering. Ze zei van de week nog toen we samen aan het trainen waren als ze me dit 4 maanden geleden hadden laten doen was ik naar huis gegaan. En nu doet ze het gewoon met twee vingers in de neus.

Sandra je doet het gewoon kei goed  en 1 april ben jij klaar voor je “shine” momentje. Al is dat niet helemaal jou ding. Je mag trots zijn op wat je bereikt hebt. En dat mag je aan iedereen laten zien.

We gaan er nog een maand vol  tegen aan. En na 1 april natuurlijk ook nog verder.

Groetjes Miriam Verhoofstad

 

Hartstikke bedankt Miriam, mijn maatje met sporten. Natuurlijk blijven we doorgaan hierna. Ik wil er nog 5 a 6 kilo er afhebben, dus we moeten nog aan de bak.
En daarna komt het, het moet er ook afblijven. Dus we blijven samen sporten Miriam en vooral het boksen vinden we samen kei leuk.
En bij Miriam gaat het ook kei goed, je lichaam is flink verandert je ziet er goed uit.

Groetjes Sandra

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen