[Blog] De Afvalrace de Langstraat Marco heeft zich goed herpakt

Een aantal reacties van vrienden en vriendinnen en tevens een korte terugblik op de bootcamp.

Hallo allemaal,

Zondag 19 februari een gezellige, maar zeker ook inspannende bootcamp gehad bij de Decathlon in Breda. Zware inspanningen, zoals de Bavelse Berg oplopen, afgewisseld met een potje voetbal en steppen door de Decathlon. Ook nog een crossfitparcours en oefeningen met  de kettlebell. Als afsluiter 10 x springen en 5 x opdrukken en vervolgens met de bal een score maken in de basket, voor mij extra leuk als ex-basketballer. Wat het extra leuk maakte was dat mijn vriendin en kinderen er ook bij waren en volop mee trainden. Mooi om te zien dat iedereen zo gesteund wordt door zijn vrienden en familie. Ook weer een weekend carnaval achter de rug waar je diverse reacties krijgt dat je zo goed bezig bent. Daarom ook een aantal reacties te beginnen met mijn vriendin Monique.

Lieve Marco,
Wat begon als het opmerken van een Facebook bericht over de Afvalrace is uitgemond in het serieuze werk! Na je gesprek bij Medifit een telefoontje krijgen dat je 1 van de geselecteerden was, leverde eerst een lacherige reactie op maar al snel ben je goed en serieus begonnen. En daar zijn wij als gezin trots op!! Al gaat het niet altijd van een leien dakje en heb je zeker je moeilijke periodes, toch heb je al een goed resultaat geboekt. In het begin vlogen de kilo’s er af. Fijn natuurlijk, maar wel confronterend als dat opeens niet meer zo is en je er hard voor moet werken…. Dat viel weleens tegen en je hebt ook op het punt gestaan om met de Afvalrace te stoppen. Maar je hebt je goed herpakt!! Knap van je!! Sporten heb je van jongs af aan al gedaan maar nu ben je daar bewuster mee bezig. Het is mooi om te zien dat je na een rondje hardlopen thuis komt met een trots gevoel omdat je weer een goede tijd hebt gelopen. En als je van de mountainbike afstapt, kun je het niet laten om te vertellen hoe hard je gefietst hebt! Mooi! Ik merk dat je veel bewuster met je eten omgaat en het wordt steeds meer een gewoonte om de juiste keuzes te maken. Ook besef je goed dat je er na 1 april nog niet bent. Dit patroon zul je door moeten zetten. Een vervolgstap heb je gemaakt door een eerste afspraak bij diëtiste Angela van Zon te maken en samen met haar te kijken hoe je het beste verder kan met je eetpatroon nadat deze periode afgesloten is. Goed initiatief want het geeft aan dat je deze weg verder wil vervolgen. En wij als gezin staan helemaal achter je!! Dit gaat je lukken! Al doe je er wat langer over dan je in eerste instantie gedacht had, je komt er wel! En tja, complimenten krijgen over hoe goed je eruit ziet, doet je ook goed natuurlijk!

Liefs Monique, dikke kussen van Luc en Hanna.

Beste Marco,
Ik heb veel respect voor jou en je gezin met de inzet tegen het gewichtsverlies en een gezonder leven. Het is voor jouw niet eenvoudig om met je gezinsleven, baan en sociale leven hierin een goede balans te vinden. Je bent op de goede weg en de resultaten beginnen goed zichtbaar te worden. Bolle en Pudding zijn een tweetal bijnamen die je al jaren hebt maar die vallen in het niet als je zo doorgaat…..haha. Ga zo door, ook na 1 april en dat je er je verdere leven de vruchten van plukken. Groetjes Mark van Meer.

Met Marco zijn drukke sociale leven, baan en gezinleven is het voor hem niet makkelijk om continue bezig te zijn met de aangepaste voeding en beweging. Fijn om te zien dat het met de goede begeleiding hem al maanden lukt om de weg naar beneden vast te houden. Chapeau Marco.
Groetjes Joost van den Hooven.

Marco, ik heb je leren kennen als Grote Vriendelijke Reus. Nu we een half jaar verder zijn is daar niet veel meer van over.
Groetjes Gerben Vriends.

P.S. : iedereen kan zich opgeven voor de finaleavond op zaterdag 1 april.

Groetjes Marco Viergever.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen