De Afvalrace de Langstraat sluit af met geweldige finaleavond

Foto: Waalwijk Nieuws

Zaterdagavond 1 april vond in de businessruimte van het Mandemakers Stadion in Waalwijk de finale plaats van Afvalrace de Langstraat.

Deze avond werd georganiseerd door Rolf Balkenende van Balkenende Media.

Na 180 dagen trainen en eten onder begeleiding van een personal trainer zijn Ilse, Sandra, Rianne, Nathalie, Marco en Ricardo veel fitter geworden en zijn ze heel veel kilo’s kwijtgeraakt. De zes deelnemers zijn gezamenlijk circa 110 kilo afgevallen!! Een geweldige prestatie met dank aan de sportscholen FeelGoodClub WaalwijkSportprofit Waalwijk en Ready Set Go uit Sprang-CapelleTotal Fit VlijmenMedifit Healthclub Drunen en Enforce Waalwijk.

Afvalrace de Langstraat is in oktober gestart. In totaal waren er 204 aanmeldingen van mensen die gezonder wilden leven waarvan circa 75 ook daadwerkelijk hebben meegedaan aan de Afvalrace. In de Langstraat werden zes mensen geselecteerd die gratis 180 dagen begeleiding hebben gehad met steun van drie ambassadeurs de weten Marie Louise Meesters, Christel de Beus en Wietske Balkenende.

Finalekandidaten Ilse, Sandra, Rianne, Nathalie, Marco en Ricardo waren de gelukkigen in de Langstraat en waren dan ook het middelpunt bij de finale van de Afvalrace. Daarnaast hebben circa 60 kandidaten de Afvalrace in Langstraat volbracht. Deze zeer gemotiveerde deelnemers zijn ruim 500 kilo afgevallen. Een geweldig resultaat!

De finalisten verzamelden zich zaterdag bij The Golden Scissors aan Sint Antoniusplein in Waalwijk. Hier kregen ze een complete haar-metamorfose. Vervolgens mochten ze bij Only for Men in Waalwijk en Big L in Sprang-Capelle nieuwe kleding uitzoeken.

Bij Sportprofit werden de dames keurig opgemaakt door Divine Hair & Beauty uit de Grotestraat in Waalwijk. Hierna werd de middag afgesloten bij Restaurant de Koning in Waalwijk. Met twee mooie auto’s van Peugeot Oosterhout werden de kandidaten vervolgens naar het Mandemakers stadion gebracht.

De finale vond plaats in de Businessruimte van het Mandemakers stadion. Aldaar werden de deelnemers feestelijk ontvangen door familie, vrienden en andere belangstellenden. De presentatie was in handen van Joyce van Dongen en de muziek werd verzorgd door Géron de Werd. Met een mooie bos bloemen van Bloem & Styling Miriam Oremans te Waalwijk vertrokken de kandidaten laat moe maar voldaan huiswaarts.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen