Drunense Deining – Trio BACHtaloh

Foto: Bibliotheek Drunen

In de nieuwe serie Drunense Deining biedt bibliotheek Drunen op zaterdag 6 mei podium aan het trio BACHtaloh. Een muzikale ochtend in onze vestiging aan de Rooseveltstraat 32. Aanvang 11 uur. De activiteit is vrij toegankelijk

Trio BACHtaloh is ontstaan uit de vriendschap tussen drie musici met ieder een klassieke conservatorium achtergrond en met een grote voorliefde voor de volksmuziek uit de Oost Europese landen. (Bachtaloh betekent in het Romanes “geluk” of “houden van”)

Noa Eyl violist, Vasile Nedea accordeon en Gabriel Barbalau bas zullen een programma voor u spelen met originele arrangementen van de volksmuziek uit de Balkan in combinatie met klassieke composities die zich hebben laten inspireren door de volksmuziek.

Ze zullen zelf toelichting geven over de gespeelde werken. Het belooft een ochtend te worden waar bij u op het puntje van de stoel zit wanneer de virtuoze improvisaties en melancholische melodieën zich met elkaar vermengen.

De volgende activiteit in de serie Drunense Deining is op zaterdag 3 juni. In onze nieuwsbrief zullen we snel de volgende gasten bekend maken. Maar houd ook onze posters, flyers, website en social media in de gaten.

Drunense Deining
Zaterdag 6 mei vanaf 11 uur in de Bibliotheek in Drunen, Rooseveltstraat 32
Deze activiteit is gratis maar we vinden het fijn als u laten weten dat u komt. Dit kan via info@bibliotheekheusden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen