3 mei H-games voor jongeren

Foto: Stichting de Schroef

Stichting de Schroef bestaat dit jaar 10 jaar en wie jarig is trakteert! Gedurende het hele jaar organiseert Stichting de Schroef voor iedere doelgroep een extra gratis activiteit en dit keer zijn de Heusdense jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar aan de beurt.

Buurtsportcoach Jos vertelt: “Woensdag 3 mei van 13.00-17.00 uur zullen voor het eerst de H-games in de gemeente Heusden gaan plaatsvinden. Ik nodig alle jongeren uit om het 10-jarig jubileum van de stichting mee te komen vieren bij Zwembad Het Run.”

De kunnen deelnemen aan diverse activiteiten deelnemen, zoals een sporttoernooi voor voetbal, hockey, pleintjesbasketbal, beachhandbal en beachvolleybal in 3 leeftijdscategorieën. Daarnaast geeft Bart Baan een vlogcursus en kunnen ze tips krijgen om de mooiste actiefoto van de dag te maken (workshop fotografie).  Ook is het mogelijk om kennis te maken met graffiti spuiten, dansen op dansplaten, BMX, lasergamen, capoeira, headis, you.fo en duiken.

“Eigenlijk teveel om op te noemen”, vervolgt Buurtsporcoach Jos zijn verhaal enthousiast. “Voor het sporttoernooi en de workshop van Bart Baan kunnen de jongeren zich aanmelden via [email protected]. Voor alle andere onderdelen is er vrije inloop. En weet je nog niet waar je zin in hebt of kom je liever eerst kijken wat er allemaal te doen is, chillen op 3 mei bij Zwembad Het Run mag ook.”

De entree is gratis. Voor meer informatie over de H-games volg de stichting via Facebook, Twitter en/of instagram.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen