Derde plaats voor Vlijmenaar Stephan van Engelen bij uitreiking ZO²Z Award

Foto: Frans Pelders

Plus-ondernemer Stephan van Engelen  heeft woensdagmiddag in Nijkerk de derde plaats in de wacht gesleept bij de verkiezing van ‘Beste supermarktondernemer van Nederland’.

Onlangs werd Stephan van Engelen al uitgeroepen tot beste supermarktondernemer van Brabant. Vandaag kwam daar derde landelijke prijs bij. AH-ondernemer Pieter Bijlsma werd 2e en de Jumbo-ondernemers Tijn en Niek Leussink wonnen de ZO²Z Award.

‘Te gek dat ik deze 3e prijs heb gewonnen” was de reactie van Stephan van Engelen. “Een schitterende beloning voor mij persoonlijk maar met name ook voor mijn gehele team! Als Plus supermarkt doen we er alles aan om ons lokaal te onderscheiden en dan is het natuurlijk geweldig dat we hiervoor beloond worden. Uiteraard feliciteer ik de Jumbo ondernemers Tijn en Niek Leussink met hun 1e plaats en AH ondernemer Pieter Bijlsma met zijn 2e prijs!

Gastvrijheid
Stephan van Engelen is sinds 2014 actief als Plus-ondernemer in Waalwijk. Van oudsher was hij een Super de Boer-ondernemer, maar daar zag hij op een gegeven moment geen toekomst meer in. Hij startte in Waalwijk met een winkeltje van 375 vierkante meter, maar sinds 1,5 jaar is hij met zijn supermarkt verplaatst naar een nieuwe locatie met een oppervlakte van 1200 vierkante meter.

Helikoptervlucht
Plus Stephan van Engelen organiseert vaak allerlei activiteiten. Onlangs organiseerde hij nog een helikoptervlucht voor zijn klanten. Er kwamen maar liefst 420 klanten op af, de helikopter maakte 105 vluchten. “Met dit soort evenementen ben je op een totaal ander niveau met klanten in contact en doe je ook iets voor de leefbaarheid van de buurt”.

Naast het organiseren van dit soort activiteiten, is Stephan van Engelen op vele andere vlakken actief in de buurt. Zo sponsort hij lokale clubs en verenigingen en heeft hij samenwerkingen met lokale leveranciers.

Bron: Levensmiddelenkrant.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen