Bronzen medaille voor SHJ Drunen op halve finale NK

Zaterdag 6 en zondag 7 mei werden in Hoofddorp de halve finale en tweede kwalificatie gehouden. Cas Lambrechts turnde zaterdag de halve finale divisie 1, een spannende wedstrijd, waarbij tickets te verdienen waren voor het NK en eveneens plaatsen voor de landelijke toestelfinales. Daan Geradts mocht zondag zijn tweede kwalificatiewedstrijd divisie 2 turnen.

Cas turnt in de categorie pupil divisie 1 en behaalde in de meerkamp een puntentotaal van 100.95. Daarmee wist hij de bronzen medaille te veroveren. Een erg knappe prestatie in een sterk deelnemersveld. Hiermee heeft hij zich geplaatst voor het NK. Daarnaast wist hij nog drie NK toestelfinales binnen te slepen, door een score in de top 6 te behalen op de toestellen vloer, sprong en rek.

Kwalificatiewedstrijd
Daan turnt in de categorie pupil divisie 2 en turnde in Hoofddorp zijn tweede kwalificatiewedstrijd. Deze tweede kwalificatie liet hij verbetering in zijn oefeningen zien en eindigde op plaats 15. Helaas heeft hij zich niet geplaatst voor de halve finale.

Het NK is 10 en 11 juni in Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen