RIBW versterkt Raad van Toezicht met Mirella Minkman

Foto: RIBW Brabant

Per 1 augustus a.s. treedt Mirella Minkman toe tot de Raad van Toezicht van RIBW Brabant. Mirella is directeur Innovatie en Onderzoek bij Vilans en bijzonder hoogleraar bij Tias School for Business and Society.

Zij is ook toezichthouder bij Inovum, een ouderenzorgorganisatie. Voorzitter Raad van Toezicht Pink van Veen: “De expertise van Mirella Minkman in de langdurige zorg die gecombineerd wordt met een focus op innovatie en governance zorgt voor een waardevolle aanwinst in de Raad van Toezicht”

Over RIBW Brabant RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een ernstig psychiatrische aandoening. Met onze gedegen, professionele en totale aanpak zijn wij voor onze cliënten partner in herstel. Wij werken aan duurzaam herstel. Daarom komen bij ons alle leefgebieden aan bod: wonen, daginvulling, sociale relaties, financiën en gezondheid. Wij stimuleren hierbij eigen kracht en verantwoordelijkheid. Wij werken aan duurzaam herstel. Daarom komen bij ons alle leefgebieden aan bod: wonen, daginvulling, sociale relaties, financiën en gezondheid. Wij stimuleren hierbij eigen kracht en verantwoordelijkheid. We werken in de provincie Noord-Brabant onder meer in de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Goirle, Gilze en Rijen, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand en Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen