Vlooienmarkt in Poort van Heusden

Foto: Prime Time Promotions

Prime Time Promotions organiseert  in  samenwerking  met de gemeente Heusden een supergrote vlooienmarkt in en rondom het Roze Kasteeltje  in de Poort van Heusden. Een mooiere locatie voor een vlooienmarkt kun je niet vinden !!

Het Roze  Kasteeltje is gelegen op het terrein van het voormalige Land van Ooit te Nieuwkuijk (Drunen). Momenteel draagt dit park de naam : De Poort van Heusden. Het oorspronkelijke attractiepark bestaat niet meer, alle gebouwen zijn inmiddels gesloopt. Alleen het Roze Kasteeltje is nog bewaard gebleven.

De vlooienmarkt zal plaats vinden op zondag 3 september a.s

De vlooienmarkt zal dus plaats vinden in het kasteeltje zelf, en in de diverse kasteel-tuinen. Er  zullen talloze kramen geplaatst worden, zodat er lekker veel gesnuffeld kan worden !! Gezien de gehele entourage is de organisatie er van overtuigd, dat het een zeer gezellige, romantische en sfeervolle markt zal worden !!  De kraampjes zullen gevuld zijn met duizenden en duizenden stuks tweedehands goederen. Als  u  uw huis of uw tuin eens  extra  gezellig in wilt richten, dan kunt u op deze vlooienmarkt uw slag  slaan.  U zult er voor ‘n habbekrats van alles op de kop kunnen tikken. Er is voor elk wat wils. Er is zo’n grote variatie in aanbod, dat het gewoon teveel is om op te noemen. Kom gewoon kijken !!

Tussen het neuzen door kunt u lekker even uitblazen, en lekker genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen in het park.
U bent van harte welkom op zondag 3 september in De  Poort van Heusden. Adres : Vimmerik – 5253CB – Nieuwkuijk  (Drunen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen