Vrouwen geven per abuis verkeerde locatie aan hulpdiensten

Foto: Ilonka Mudde

Aan de Mannenbeemdweg in Waalwijk zijn vrijdagavond omstreeks 22.00 uur twee vrouwen met hun auto over de kop geslagen. Ze wisten zelf uit de auto te klimmen maar moesten 20 minuten wachten op de hulpdiensten.

De vrouwen hadden een haakse bocht aan het einde van de weg niet zien aankomen. Daardoor vlogen ze uit de bocht, reden tegen een boom aan en vlogen over de kop. De auto kwam tot stilstand aan de andere kant van een sloot.

Vervolgens gaven de vrouwen per abuis de verkeerde locatie door aan de hulpdiensten. Ze dachten dat ze op de Heusdenseweg in Elshout waren waardoor de politie en ambulance naar de verkeerde plek reden.

Na 20 minuten zoeken vond de politie één van de vrouwen. Ze liep richting de Zeedijk in Elshout. Samen zijn ze teruggegaan naar het ongeval, waar beide vrouwen in de ambulance zijn nagekeken.

Beiden waren lichtgewond, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de gegevens van de vrouwen genoteerd en de auto is uit de wei gehaald en meegenomen door een takelbedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen