Toms Magische Speelgoedwinkel in theater De Leest

Foto: Il-Entertainment

Bartho Braat te zien in de nieuwe familiemusical
Vrijdag 8 december is de de familiemusical ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ te zien in theater De Leest te Waalwijk. De familiemusical begint om 19.30 uur

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ aartsvijand Hades met kerst verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud is I&L Entertainment terug met een avontuurlijke voorstelling vol magie en humor. Een theaterbelevenis voor de hele familie.

De hoofdrollen zullen gespeeld worden door o.a. Bartho Braat, ook wel bekend als Jef Alberts uit de soapserie ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, Marleen van der Loo bekend uit de musicals Mamma Mia, Ciske de Rat, Elisabeth en Aida en musical-award winnaar Jeroen Phaff, bekend van Footloose, Elisabeth, Tarzan en Chaplin de musical.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen