Nieuwkuijk krijgt bezoek van Vlijmense Boys

Foto: Heusden Nieuws

Dit weekend komen alle Heusdense voetbalclubs weer aan de aftrap als de weergoden tenminste meespelen. De wedstrijd die er uitspringt is de derby Nieuwkuijk tegen Vlijmense Boys in de 3e klasse C.

De derby tussen de nummer twaalf tegen de nummer elf is voor beide ploegen belangrijk om punten te behalen want zowel Nieuwkuijk als Vlijmense boys staan in de gevarenzone. RKDVC ontvangt ODC uit Boxtel met in zijn gelederen ex-prof Frank v.d. Struijk. Bij winst doet RKDVC goede zaken zowel in de competitie als in de tweede periode. Haarsteeg krijgt nummer drie BMC op bezoek en na twee overwinningen is er veel zelfvertrouwen op een goede afloop.

In de 4e klasse krijgt HHC ’09 het Tilburgse SV Reeshof op bezoek. De Heusden Herpt combinatie heeft wat goed te maken na de nederlaag in de derby tegen SC Elshout. In de Moer speelt SC Elshout tegen Blauw Wit 81.

FC Drunen gaat in de 5e klasse op bezoek bij WSJ in Tilburg. Na de negenklapper is FC Drunen inmiddels van de laatste plaats afen bij winst kunnen de Drunenaren aansluiten in de middenmoot.

Alle wedstrijden beginnen zondag om 14.15 uur.

Programma:
Nieuwkuijk – Vlijmense Boys
Haarsteeg – BMC
RKDVC – ODC
HHC ’09 – SV Reeshof
Blauw Wit ’81 – SC Elshout
WSJ – FC Drunen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen