In januari start de bibliotheek met een nieuwe serie cursussen voor tablet, computer en DigiD

Foto: Bibliotheek Heusden

Seniorweb Heusden – Haal meer uit uw tablet

Wilt u ook meer kunnen doen met uw tablet? U leert het bij SeniorWeb. Stap voor stap en onder de geduldige begeleiding van onze docenten. De lessen zijn erg toegankelijk. Er worden cursussen gegeven voor iPad of Android tablet. Voor de iPad zijn er ook lessen voor gevorderden te volgen.

De lessen starten vanaf de tweede week van januari. Voor meer informatie of om uw aan te melden kijk op:
https://www.bibliotheekheusden.nl/cursussen/android-tablet-voor-beginners.html
https://www.bibliotheekheusden.nl/cursussen/ipad-cursus-voor-beginners.html
https://www.bibliotheekheusden.nl/cursussen/ipad-voor-gevorderden.html

Gratis cursus DigiD: omgaan met de digitale overheid
Steeds meer overheidszaken kunnen alleen nog maar online geregeld worden. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen vinden het nog lastig om de juiste weg te vinden op het internet. Speciaal voor diegene is er weer een gratis beginnerscursus ‘DigiD: omgaan met de digitale overheid’.

De cursus start op 10 januari 2018 en is op woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Drunen en duurt vier dagdelen. De cursus wordt gegeven door gecertificeerde Digisterker docenten. De cursus vindt plaats in de Bibliotheek Vlijmen, in een kleine groep, en er wordt gebruik gemaakt van de aanwezige computers. De cursus is voor inwoners van de gemeente Heusden met basiskennis van het internet.

Voor meer informatie of om uw aan te melden kijk op:
https://www.bibliotheekheusden.nl/cursussen/digid–omgaan-met-de-digitale-overheid.html

Gratis Basis online cursus voor de computer
Voor diegene die nog niet zo vaardig met de computer zijn, biedt de Bibliotheek Heusden gratis basiscursussen aan voor de computer, internet of social media. Deze cursus is onderdeel van Oefenen.nl. Deze online cursussen kunnen gevolgd worden tijdens het Digicafé dat elke dinsdagochtend wordt gehouden in Bibliotheek Drunen vanaf 10.00 uur.  Er kan gebruik gemaakt worden van een laptop van de Bibliotheek.

Zie voor meer informatie en voor locatie en data de website www.bibliotheekheusden.nl/cursussen  of neem contact op met onze klantenservice, deze is bereikbaar via [email protected] of op 0416-373032.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen