SC Elshout wint overtuigend van Nevelo

Foto: Heusden Nieuws

SC Elshout won zijn laatste wedstrijd voor de winterstop, FC Drunen pakte een punt maar Vlijmense Boys en RKDVC liepen averij op. De overige clubs kwamen niet in actie vanwege de slecht bespeelbare velden.

SC Elshout won 5-0 van Nevelo door doelpunten van Thom van Delft 2x, Stan de Jong, Bas van de Besselaar en Nik van Mook.  Een smetje op de wedstrijd was de zorgen om de keeper van Nevelo. In de wedstrijd werd hij gewisseld en na de wedstrijd werd de keeper overgebracht naar het ziekenhuis wegens klachten aan zijn hart. Gelukkig mocht de doelman zondagavond weer naar huis.

RKDVC verloor in de 3e klasse met 5-2 van BMC uit Berlicum. De ploeg van John Meijs kwam er niet aan de pas en dat is jammer want de Drunenaren waren mede koploper de 2e periode. Yannick van Zutphen en Ingmar Voorhaar waren de doelpuntenmakers voor RKDVC. Ook was er een rode kaart voor Abdel Yachou na tweemaal een gele kaart.

Vlijmense Boys verloor met 1-3  van Avanti ’31 uit Schijndel. De wedstrijd werd gespeeld in Schijndel in plaats van Vlijmen. Op verzoek van Avanti werd deze wedstrijd op Sportpark De Molenheide gespeeld. Vlak voor rust kwam Avanti op voorsprong door een strafschop.  Het werd zelfs nog 0-2 door Koenen waarna Peti Lutgens de spanning weer terugbracht door een strafschop te benutten. Na een rode kaart van Jacky Buitenkamp (2x geel) werd het ook nog 1-3. Door deze nederlaag blijft Vlijmense Boys in de gevarenzone.

FC Drunen moest genoegen met een punt tegen laagvlieger OVV 67. Het bleef in deze wedstrijd 0-0 en dat nadat er in de vorige thuiswedstrijd nog negen keer werd gescoord door thuisclub. Trainer Ali Albayrak heeft wel voor twee seizoenen bijgetekend  bij FC Drunen.

De wedstrijden Wilhelmina -Haarsteeg, Schijndel -Nieuwkuijk en Viola -HHC ’09 werden afgelast.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen