Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk van 2017 naar 2018

Winterkoning 2016
Winterkoning 2016
Foto: St Joris van Onsenoort

Nog maar even en het einde van 2017 is daar. Het Gilde heeft voor dit jaar nog een activiteit op hun programma staan. Op 23 december is er voor 2017 een laatste Gildeactiviteit. Op deze dag vindt het jaarlijks Winterkoning Schieten plaats.

Dit jaar is het al weer de 18e keer dat deze wedstrijd wordt gehouden. Het Winter Koning Schieten vangt aan om 13:30 uur er kan worden ingeschoten tot 15:00 uur. Direct hierna volgt het zogenaamde “afkampen”.

Net als de voorgaande jaren zal het weer een spannend evenement worden, waarbij  gestreden wordt om het zilveren wisselschild, de winnaar of winnares is de eer voorbehouden om dit dan een jaar te mogen dragen. Het Gilde gaat er van uit dat het weer een sportieve wedstrijd zal zijn, waarbij vooral de saamhorigheid op de eerste plaats staat. Een goede opkomst maakt dat het een mooie middag kan worden.

Naast deze wedstrijd is er voor 6 januari 2018 de Nieuwjaarsborrel  gepland de Overheid van het Gilde nodigt alle leden, aspirant-leden en hun partners hier voor uit voor de Nieuwjaarsborrel is toegankelijk vanaf 19.00 uur. Het Gilde zal dan met elkaar het glas heffen op het nieuwe jaar uiteraard met alle goede wensen die daarbij horen.

Deze activiteit wordt voorafgegaan door het Luchtbuksschieten vanaf 17.00 uur. Uiteraard mag hieraan iedereen deelnemen. Kom gerust binnenlopen!

Tot slot namens het Gilde u allen hele fijne en gezellige kerstdagen toe en een fantastisch begin van 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen