Burgemeester Roel Augusteijn sluit het jaar 2017 af in ‘De tafel van Heusden’

Foto: HTR Media

Komend weekend zendt de Heusdense Televisie en Radio Stichting (HTR) weer een nieuwe aflevering uit van ‘De tafel van Heusden’.

Aan het eind van 2017 blikt ‘De tafel van Heusden’ traditioneel samen met de burgemeester van Heusden terug op het afgelopen jaar. Gebeurde dat jarenlang met Jan Hamming, dit keer met Roel Augusteijn die op 27 september waarnemend burgemeester van Heusden werd. Inmiddels is Augusteijn bijna 100 dagen waarnemer. Ook 2017 was weer een jaar waarin er van alles gebeurde in de gemeente.

Presentator Leo Swaans bespreekt met Augusteijn onder andere zaken die in 2017 actueel waren. Verder komt zeker de onlangs ontwikkelde toekomstvisie van Heusden ter sprake. Vooruitkijkend naar 2018 zijn onder andere de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen in maart  en de procedure rondom de benoeming van een nieuwe burgemeester onderwerp van bespreking.

De HTR-uitzending op Ziggokanaal 42 is op zaterdagavond 30 december om 19.00 uur. Het programma wordt herhaald op oudjaarsavond 31 december om 20.00 uur.

Meer informatie op de site van  HTR www.htrmedia.nl, waar ook via ‘uitzending gemist’ de aflevering bekeken kan worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen