Toneelvereniging Zoeklicht speelt ‘Wie van de drie’

Foto: Toneelver. Zoeklicht

Toneelvereniging Zoeklicht uit Elshout heeft binnenkort weer haar jaarlijkse toneeluitvoeringen, die traditiegetrouw zullen plaatsvinden in ‘t Rad in Elshout. Al meer dan 30 jaar bezorgt deze hechte groep toneelspelers het publiek een ontspannen avondje uit.

Ook dit jaar zal het publiek getrakteerd worden op vele hilarische situaties en verwikkelingen in de komedie “Wie van de drie” van Carl Slotboom. Vorig jaar speelde het gezelschap “Groeten van de Veluwe” ook van deze schrijver. Hierin ging de familie Bruinsma kamperen. Dit jaar ziet het publiek deze “beruchte” familie Bruinsma terug, maar dit keer logeren zij in een luxe hotel. Extra leuk om te vermelden is dat de spelers die vorig jaar deze familie speelden, dit jaar weer in de huid kruipen van hun bekende personage. Voor wie het stuk vorig jaar gezien heeft zal het vast een feestje van herkenning worden. Voor wie het vorig jaar gemist heeft; geen enkel probleem, want  “Wie van de drie” is een op zichzelf staand verhaal:

In een luxe hotel geniet Annelies samen met haar minnaar Menno van een korte vakantie. Haar man Thomas wil echter dat zij terugkomt om hem te vergezellen naar een belangrijk diner, waarbij de minister van cultuur aanwezig zal zijn. Annelies weigert dit en Alex, de excentrieke overbuurman van het hotel, komt met het voorstel om een tafeldame in te huren voor Thomas. Dan verschijnt de familie Bruinsma in het hotel en wordt alles ineens erg ingewikkeld. Terwijl Truus Bruinsma voor iemand anders wordt aangezien, probeert Sjef Bruinsma ondertussen alle dames in het hotel te versieren. Er gebeurt zoveel, dat de situatie steeds ingewikkelder wordt… Dan rest er aan het slot nog maar één vraag: Wie van de drie? Niets is zeker hier, maar één ding is wel zeker: er kan weer eens flink gelachen worden!

De uitvoeringen zijn op vrijdag 9, zaterdag 10 en zaterdag 17 maart om 20.00 uur en op zondagmiddag 18 maart om 14.00 uur in ‘t Rad in Elshout. De entree bedraagt € 7,50 en dat is inclusief een pauzedrankje. Kaartjes kunnen besteld worden op www.toneelvereniging-zoeklicht.nl of u kunt deze telefonisch reserveren via tel. 0416-375710.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen