Voorstelling Jeugdtheatergroep TAK (Toneel@Kuijk) “Zijn er nog vragen?”

Foto: TAK

Op zondagmiddag 11 maart a.s. zet de nieuwe jeugdtheatergroep TAK (Toneel@Kuijk) in Café-Zaal D’n Bork in Nieuwkuijk, haar allereerste toneelproductie op de planken: “Zijn er nog vragen?”.

Deze licht absurdistische voorstelling, gespeeld door 4 jongeren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar, laat ons de hulpeloosheid van 2 kinderen en hun in verwarring verkerende moeder zien, nu hun vader er niet meer is. Door onverwacht bezoek lijkt er na maanden toch een opening te ontstaan voor verwerking van dit verlies. Een voorstelling over volwassen onderwerpen als de dood, eenzaamheid en rouw. Gelukkig zorgt een flinke vleug humor en relativering die kinderen eigen is, voor een goede verteerbaarheid. Hierdoor is het een voorstelling voor jong(8+) & oud(104-).

Jeugdtheatergroep TAK is gestart in augustus 2017, met als doel jongeren kennis te laten maken met niet alledaags theater. O.l.v. een aantal enthousiaste leden van Toneelgroep KAT (Kuijks Amateurtoneel), werkte de huidige groep  6 maanden gedreven & met veel plezier aan deze productie.

De voorstelling vindt plaats op zondag 11 maart a.s.,  in Café-zaal D’n Bork, Nieuwkuijksestraat 139, Nieuwkuijk. Aanvang: 15:00 uur – zaal open 14:30 uur.

Kaarten à 5,- kunnen gereserveerd worden via Whatsapp (0646255696) óf voor aanvang aan de zaal (het is niet mogelijk te pinnen!)

Voor meer informatie: Hariette Pijnenborgh (06-46255696)  /  https://www.facebook.com/TAKTONEEL/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen