Lezing over klimplanten en verticaal tuinieren

Foto: Groei & Bloei de Langstraat

Dinsdagavond 20 maart 2018 geeft Groei & Bloei De Langstraat een lezing over klimplanten en verticaal tuinieren.

De lezing wordt gehouden in Ontmoetingscentrum “De Haven”, Leefdaelhof 11, Waalwijk-Centrum. Aanvang om 20.00 uur. Kosten €3,– p.p.; voor leden van Groei & Bloei is de lezing gratis bij te wonen.

“Wat is de natuur toch inventief. Voor iedere tuinwens is er een plant bedacht. Wintergroen of juist bladverliezend, bloeiend in het vroege voorjaar of juist laat in het seizoen, met opvallende vruchten of een spectaculaire herfstkleur. Er is zelfs gedacht aan de tuinier die wat krap behuisd is, met een tuin die meer oppervlakte schutting en muur heeft dan borderruimte. Speciaal voor die tuinier is de klimplant bedacht. En die gaan we tijdens deze lezing volop zien. Van klimop tot boomwurger, van blauwe regen tot trompetklimmer. Tijdens de lezing worden alle mogelijkheden en moeilijkheden van de planten besproken.
Cor van Gelderen is kweker en ontwerper, eigenaar van PlantenTuin Esveld in Boskoop. Hij vertelt u graag over zijn persoonlijke ervaringen met deze planten en schuwt een kritische noot niet.”

We zien u graag op deze lezing dinsdagavond 20 maart 2018. De lezing begint om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum De Haven aan de Leefdaelhof 11, in Waalwijk-Centrum.  Meer info is beschikbaar op de website van groei en bloei de Langstraat, www.delangstraat.groei.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen