Cultuurcafé Heusden

Foto: Gem Heusden

Voor iedereen die graag in contact komt met anderen uit het culturele netwerk, organiseert Stichting Honsoirde op donderdagavond 22 maart de eerste editie van het Cultuurcafé Heusden.

In de Cultuurtoren van Onsenoort vertellen drie sprekers kort iets over hun betrokkenheid bij de Heusdense cultuur.

Ron en Tak van der Most geven een inkijkje in het succes van de Stichting Muze van de Gouverneur en Inge Bouwknegt (Rabobank ’s-Hertogenbosch) vertelt over de betrokkenheid van deze bank bij culturele initiatieven in de regio. Jeroen van Kan uit Drunen, eigenaar van de 4you-websites in de Langstraat, legt uit hoe een culturele organisatie effectief en succesvol kan communiceren via websites en social media.
Uiteraard is er ook alle gelegenheid om onder het genot van een drankje bestaande contacten te verstevigen, nieuwe verbindingen te leggen en kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Het Cultuurcafé Heusden is gratis toegankelijk! Je bent van harte uitgenodigd op donderdag 22 maart vanaf 19.30 uur. Stichting Honsoirde bevindt zich in de toren op het terrein van de voormalige abdij Mariënkroon, Abdijlaan 6A te Nieuwkuijk. Aanmelden vooraf via [email protected] wordt op prijs gesteld.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen