Arrestatie na achtervolging door Vlijmen (Update)

Foto: FPMB Bernt van Dongen

Gisteravond zagen agenten van Politie Heusden in Vlijmen n.a.v. een melding een voertuig rijden welke als gestolen gesignaleerd stond.

Er ontstond een korte achtervolging met het voertuig door de wijk. Tijdens deze achtervolging moest een fietser uitwijken en zichzelf laten vallen om een aanrijding met het voertuig te voorkomen. De fietser liep daarbij lichte verwondingen op.

De verdachte reed zichzelf uiteindelijk klem op de Sternlaan en vluchtte te voet de wijk in. De verdachte werd na een korte zoektocht aangetroffen in een tuin waar hij zich verscholen hield.
Tijdens de aanhouding verzette de verdachte zich. De verdachte een 26 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats bleek geen onbekende van de politie te zijn. Dit betrof namelijk de 7e keer in 5 jaar tijd dat de verdachte reed zonder rijbewijs. De verdachte had ook nog een viertal boetes open staan. De verdachte zit vast voor onderzoek.

De Politie Heusden is nog op zoek naar eventuele getuigen en bewoners die camerabeelden hebben van de achtervolging. Bent u getuige of heeft u beelden? Bel dan 0900-8844 onder vermelding van registratienummer BVH2018055634.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen