Mixtape, een muzikale ode aan de liefde in Het Klavier

Foto: Leidi van Mook

Na het daverende succes van de musical Ja Zuster, Nee Zuster presenteert [theaterplatform] dit keer een eigen geschreven stuk; Mixtape.

Een kleinschalig liedjesprogramma waarin zij de liefde bekijken van twee kanten, van geheime hartstocht tot hartstochtelijke haat. [theaterplatform] is enorm trots op de samenwerking met Theater Orkest Brabant, die de voorstellingen met een 15 koppig orkest gaat begeleiden.

De liedjes worden verbonden door een compleet nieuwe verhaallijn geschreven door regisseur Martin van Bommel. Vanuit een kantoorsetting krijgt u met alle facetten van de liefde te maken, geheime liefde, verboden liefde, onbeantwoorde liefde, verbroken liefde en vanuit daar ziet u ook de andere gevoelens die dit met zich meebrengt, verdriet, jaloezie en haat.

De muzikale leiding ligt wederom in handen van Arjan Kooijmans en vocal coaching door Anne-Marijn Smulders. Uitvoeringen zijn op 12 en 13 mei 2018 in Het Klavier te Kaatsheuvel. Kaarten zijn te verkrijgen via: https://shop.ikbenaanwezig.nl Meer informatie via www.theaterplatform.nl en www.theaterorkestbrabant.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen