Training rolstoelvaardigheid en sport

Foto: Pixabay

Een rolstoel biedt mogelijkheden, maar vraagt ook de nodige oefening om vaardigheden onder de knie te krijgen. Uniek Sporten biedt daarom een rolstoeltraining aan van vijf bijeenkomsten. Hierbij leer je nieuwe technieken en vaardigheden om vertrouwd te raken met je handbewogen (sport)rolstoel. En ontdek welke sport bij jouw past.

Uniek Sporten is een landelijke organisatie waaronder verschillende regionale samenwerkingsverbanden vallen die zich inzetten om sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Gemeente Heusden werkt hierbij samen met de regio Den Bosch. En heb je het over Heusden, Sporten en Sport voor Iedereen, dan kom je automatisch bij Stichting de Schroef.

De 5-daagse training vindt plaats op zaterdag (10.30-12.30 uur) op de volgende data: 12, 19, 26 mei en 9 en 16 juni 2018. Kun je een keer niet, dan is dat helemaal niet erg. De trainingen worden gegeven in Sportzaal Churchill, Churchilllaan 81, te ’s-Hertogenbosch, en is helemaal gratis. Je kunt je direct inschrijven via [email protected]. Dit mailadres is ook te gebruiken wanneer je meer vragen hebt of je belt met  06 54 35 41 28.

Wil je meer informatie over Uniek Sporten en wat Stichting de Schroef hierin voor jou kan betekenen, neem dan contact op via [email protected] / 0653107336.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen