De voetbalcompetitie in beslissende fase

Foto: Pixabay

Zondag wordt de 25e ronde gespeeld van de voetbalcompetitie voor de Heusdense voetbalclubs.  Nieuwkuijk en Haarsteeg strijden in de 3e klasse voor lijfsbehoud of nacompetitie. HHC ’09 is al zeker van de niet leuke nacompetitie voor degradatie.

In de 3e klasse speelt Nieuwkuijk thuis tegen concurrent Schijndel/De Wit. Bij winst kan de nacompetitie nog worden ontlopen. Ook Haarsteeg is nog niet zeker van lijfsbehoud en kan de punten nog gebruiken, Haarsteeg speelt huis tegen inmiddels gedegradeerde Wilhelmina. Vlijmense Boys speelt thuis tegen Avanti ’31 uit Schijndel. Deze wedstrijd is omgezet i.v.m. Dorpszeskamp op het veld van Avanti’31. De bezoekers uit Schijndel maken nog een kleine kans op het kampioenschap. Vlijmense Boys kan vrijuit spelen net zoals RKDVC dat een thuiswedstrijd speelt tegen BMC

In de 4e klasse zijn de zorgen groot voor HHC ’09 dat al zeker is van de nacompetitie. Om het vertrouwen wat op te krikken zou een overwinning welkom zijn tegen Voila.  SC Elshout heeft nog een minimale kans op nacompetitie voor promotie. Maar door het gelijke spel van vorige week is de kans enorm geslonken. SC Elshout gaat op bezoek in Oisterwijk en speelt daar tegen Nevelo.

FC Drunen is in de 5e klasse in strijd om de laatste plaats van deze klasse. Het heeft vier ploegen onder zich maar het punten verschil is minimaal. Het treft zondag in Oosteind OVV ’67 en in de laatste wedstrijd van het seizoen komt WSJ nog bezoek in Drunen.

Alle wedstrijden beginnen zondag 1e Pinksterdag om 14.30 uur
Programma
Haarsteeg – Wilhelmina
Nieuwkuijk – Schijndel/De Wit
RKDVC – BMC
Vlijmense Boys – Avanti ‘31
HHC ’09 – Viola
Nevelo –  SC Elshout
OVV ’67 – FC Drunen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen