Etappezege Alaphilippe, Moscon nieuwe leider in Dauphiné

Julian Alaphilippe heeft de vierde etappe in het Critérium du Dauphiné op zijn naam geschreven. De Franse wielrenner van Quick-Step bleef in de 181 kilometer lange etappe van Chazey-sur-Ain naar Lans-en-Vercors de Ierse renner Daniel Martin bergop net voor. De Brit Geraint Thomas finishte als derde.

De Italiaan Gianni Moscon kwam op acht tellen achterstand van Alaphilippe als negende over de streep. Hij neemt de eerste plaats in het algemeen klassement over van zijn Poolse ploeggenoot Michal Kwiatkowski, die in het laatste deel van de race niet met de besten mee kon.

Vlijmenaar Lars Boom werd in deze etappe 134e en staat in het algemeen klassement op de 131e plaats met een achterstand van 38 minuten en 14 seconden op de leider Moscon